Bestellijst pasen 2021

Shortcode

Warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, string given in /home/customer/www/feestdagen.hetlokaal.nl/public_html/wp-content/plugins/woo-product-table/includes/functions.php on line 389

ProductnaamPrijsAantalKiezen
Pizza Margherita | koud
Koningsdag afsluiten met pizza? Bestel nu de pizza Margherita. Je krijgt deze koud mee, voorzien van verwarminstructie. Even in de oven tot de mozzarella gesmolten is en...genieten maar! Pizza = per persoon.
9.50
Het Lokaal Koningsdag Borrelbox | Basis (vegan)
Voor thuis, onderweg, in het park, op of langs de Eem. Geniet samen van de Lokaal Koningsdag Borrelbox. In deze goedgevulde basisbox: brood, hummus, pesto, salade, ingelegde zure groenten, olijven, nootjes, gazpacho van wortel met komijn en Tobias' beroemde falafel! Voor twee personen! De basisbox is vegan, aan te vullen met de uitbreiding kaas/vlees.
27.50
Kaas-worst-box | uitbreiding borrelbox
Heb je grote trek, ben je niet vegan of gewoon zin in alleen kaas of worst? Bestel dan deze kaas-worst-box. In deze box: drie soorten kaas, Sallandse plaatham, droge worst en gehaktbrood met mosterd. Te bestellen als uitbreiding op de Borrelbox, maar zeker ook los te bestellen. Voor twee personen!
15.00
Bomboloni Reale (oranje desemdonuts)- 4 stuks
Al na een paar weken beroemd (en berucht): Paolo's Bonboloni Reale, de heerlijk luchtige desemdonuts. Met Siciliaanse bloedsinaasappel en Zwitserse room. Let op: 4 stuks voor 11 euro. Ook per stuk te bestellen, voor 3,25 per stuk. Zie hiervoor het andere product in de lijst.
11.00
Bomboloni Reale (oranje desemdonuts)- per stuk
Al na een paar weken beroemd (en berucht): Paolo's Bonboloni Reale, de heerlijk luchtige desemdonuts. Met Siciliaanse bloedsinaasappel en Zwitserse room. Let op: 3,25 per stuk. Ook per VIER te bestellen voor 11 euro, zie apart product in de lijst.
3.25
Wortelcake
De allerlekkerste wortelcake met witte chocoladeganache, per stuk
1.90
Baguette
Baguette
1.90
Leeuwerik – middel
Leeuwerik - middel
3.95
Leeuwerik – groot
Leeuwerik - groot
5.95
Grijs brood – middel
Grijs brood - middel
3.65
Grijs brood – groot
Grijs brood - groot
5.20